Om oss

Overlegen-Eiendom AS er ett entreprenør selskap som ble stiftet i Mai 2013 av Espen Aasbakken. Vi tilbyr totalentreprise samt enkeltoppdrag innen feltene: mur-/ flislegger, tømrer, maler, graver, rørlegger og elektriker. Mesteparten av våre oppdrag er i Akershus og vi har våre kontorer i Lillestrøm.

Vi i Overlegen-Eiendom As er opptatt av god byggeskikk og skikkelig håndverk. Dette baserer vi alle våre oppdrag på, kombinert med fleksibilitet og gode samarbeidsevner.

Vårt mål med ethvert prosjekt er optimale, praktiske løsninger. Samtidig tar vi hensyn til byggets form, beliggenhet, estetikk og eventuelle spesifikke krav.

Vi er kjent for gode alternative, løsninger og har ord på oss for å holde det vi lover. Dette gjelder både pris, kvalitet og tidsramme.

Kvalifikasjoner: vi har anledning til og stå ansvarlig og prosjekterende/utførende på bygg opptil 500 kvm, vi innehar også Fagbrev, teknisk fagskole så du som kunde skal føle deg trygg på at alle jobbene vi utfører er etter dagens krav og normer.

Om oss

Overlegen-Eiendom er ett entreprenørselskap som...

Les mer

Tjenester

Les mer om våre tjenester her.

Les mer

Adresse

Trykk "Les mer" for adresse og andre kontakt info

Les mer